12 Nisan 2013 Cuma

GÜNEŞ Sembolü : Günü : Pazar İlgili uygulamalar : Para. Ümit. Yöneticiler, başkanlar, güçlü kimseler nezdinde teveccüh kazanmak. Genel arkadaşlık. Düşmanlığa karşı koymak. Düşmanlığı, dostluğa çevirmek. Sportif başarılar. Fiziksel sağlamlık. Genelin hayranlığını kazanmak.

AY Sembolü : Günü : Pazartesi İlgili uygulamalar : Denizcilik. Gemicilik. Yolculuklar. Aşk ve yenileşme. Su ve suyla ilgili şeyler. Hırsızlık ve hırsızlıkla ilgili konular. Haberciler. Vizyonlar. Rüyalar. Sezgiler.

MERKÜR Sembolü : Günü : Çarşamba İlgili uygulamalar : Konuşma gücü. İş. Sanat ve bilim. Kehanet. Hırsızlığı keşfetmek. Ticari eşyalar. Hile gerektiren iş ve uyglamalar. Fiziksel plan dışından davetler.

VENÜS Sembolü : Günü : Cuma İlgili uygulamalar : Aşk. Arkadaşlık. Seyyehat. Nezaket ve zevk. Eğlence. Cinsel konular. Baştan çıkartmalar.

MARS Sembolü : Günü : Salı İlgili uygulamalar : Savaş. Askeri başarılar. Cesret. İmha ve uyumsuzluk çalışmaları. Katliam. Ölüm ve acı haberler. Askeri konularda şans kazanmak. Düşmanlıklar. Düşmanlara karşı lanet çalışmaları. Erkeklere yönelik çalışmalar.

 JÜPİTER Sembolü : Günü : Perşembe İlgili uygulamalar : Şeref ve zenginlik. Arkadaşlık. Fiziksel sağlık. Kalpteki arzular. Para ve zenginlik. Bilgi kazanmak.

SATÜRN Sembolü : Günü : Cumartesi İlgili uygulamalar : İyi ve şerli uygulamalara aynı derecede yarar. Hâdim davetleri. Birisinin rüyasına girmek ve telkin. Mesleki şans veya bela. Mal, mülk. Bilgi kazanmak. Ölüm ve bela çalışmaları.

Haftanın her gününün birinci saati o günün yönetici yıldızının saatidir. Yani mesela Pazar gününün birinci saati Güneş saatidir. Her günün birinci saati, tam Güneş'in doğum anında başlar. Aynı şekilde, Güneş battığı anda da gecenin birinci saati başlamış olur. Gündüz ve gece saatleri alışıldık 60 dakikalık saatler değildirler. Mevsime göre gün ve gece saatlerinin uzunlukları devamlı olarak değişir. Gün ve gece saatlerinin uzunluklarını ve günlük saatle, saat kaça tesadüf ettiklerini bulmanın usulü çok basittir fakat ilk anda kafa karıştırıcı gelebilir. Bu yöntemi görmeden önce Haftalık saatler tablosunu görmemiz iyi olur. saatler devamlı olarak aynı sıralama ile akarlar. Bu sıralama: Güneş, Venüs, Merkür, Ay, Satürn, Jüpiter, Mars sırası ile gider.

Pazar günü, güneş doğarken günün birinci saati, yani Güneş saati başlar. Bundan sonra yukardaki sıralama ile yedi saat geçer ve sekizinci saat tekrar Güneş saati olur. Sıralama hiç şaşmadan gider ve pazar günü güneş battığı anda, pazarı, pazartesiye bağlauyan gecenin birinci saati başlar ki, bu da Jüpiter saati olur. Yani Pazartesi gecesi, Jüpiter gecesidir. Saatlerin bu şekildeki akışı ile bir hafta tamamlandığı zaman, tekrar pazar günü Güneş'in doğuş saatinde yine Güneş saatinin, Güneş'in doğuş anına denk geldiği, yani günün birinci saati olduğu görülür. Saatlerin akışı, aşağıdaki tablolarda çok açık bir şekilde görülmektedir.

Aslında bu tabloların iki tane değil tek, 12'şer saatlik değil, 24 saattlik olması gerekir. Yani pazarı, pazartesiye bağlayan gecenin, pazar günün devamı ve gecenin birinci saatinin de, pazarın 13. Saati, gecenin son saatinin de 12. Saat değil de 24. Saat olarak gösterilmesi gerekir fakat sayfa boyutlarına bağlı olan çalışmalarda böyle bir tablo, sayfa yapısında uyumsuzluk yaptığı için gündüz ve gece saatlerini ayrı ayrı tablolar halinde göstermek daha pratik olmaktadır. Aşağıdaki tabloların gündüz saatlerine ait olanının, her gününün ilk saati o günün yöneticisidir. Günün 12. Saati, gece saatlerinin başlangıcı değil, günün son saatidir. Yine pazar gününü örnek olarak alırsak, Pazar günü 12. Saatten sonra, pazartesi gecesi başlar. Tabloya bakılırsa pazar gününün 12. Saatinin Satürn saati olduğu görülür. Yukardaki akış sıralamasına göre Satürn saatinden sonra Jüpiter saati gelmelidir ki, gece saatleri tablosuna bakınca da Pazartesi gecesinin ilk saatinin Jüpiter saati olduğunu görürüz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

UA-39302698-1